PROINS strojne inštalacije PROINS, strojne inštalacije, d.o.o.
Šmartinska cesta 32, 1000 Ljubljana
Direktor Uroš Rebolj uros@proins-instalacije.si
GSM: 030 362 125, TEL: 01 755 81 08
Komerciala Luka Zaletel luka@proins-instalacije.si
info@proins-instalacije.si GSM: 040 708 900
 
 
  Piškotki  
 

Kaj so piškotki

Piškotki (angl. "cookies") so majhne, same po sebi neškodljive podatkovne datoteke, ki se tekom obiska spletne strani shranijo na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo, s katero dostopate do spleta.

Piškotki so npr. nujni za delovanje nakupovalnih košaric spletnih trgovin in kompleksnejših spletnih obrazcev, uporabljajo pa se tudi za ponovno prepoznavo uporabnika in s tem povezanimi aktivnostnmi za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje (prilagoditve vsebine in funkcij), merjenje statistike obiskanosti spletne strani, vključitev vtičnikov socialnih omrežij in vključitev nekaterih vsebin z drugih strežnikov na spletno stran (npr. zemljevidi, video vsebine) ter prikazovanje za uporabnika relevantnih oglasov.

Naša spletna stran uporablja le osnovni t.i. sejni piškotek, ki je del platforme, na kateri deluje in je izbrisan, ko zapustite našo spletno stran ali zaprete vaš spletni brskalnik.

Piškotki, uporabljeni na naši spletni strani

Piškotek Vir Kje se pojavlja Opis
PHPSESSID naša spletna stran vse podstrani Sejni piškotek, ki spremlja vašo pot po naši spletni strani in služi začasnemu shranjevanju podatkov v zvezi z vašim trenutnim obiskom spletne strani (npr. vsebine obrazcev). Je začasni piškotek, traja le do konca obiska spletne strani oz. do zaprtja brskalnika.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ©2010-2018 PROINS d.o.o.  Vse pravice pridržane.   O piškotkih Stran poganja eVIZITKA  
 
Kdo smo Kaj ponujamo Reference Kako do nas